ŞOK! Yıldız Tilbe: Köpeklere zehirli et verin

ŞOK! Yıldız Tilbe: Köpeklere zehirli et verin

18 views
0
PAYLAŞ

Şarkıcı Yıldız Tilbe sahipsiz saldırgan için düşünülen paylaşımlarda bulundu. Tilbe, “Bölge halk et versin, hepsi gebersin” dedi.

Şarkıcı Yıldız Tilbe sahipsiz saldırgan için düşünülen paylaşımlarda bulundu. Tilbe, “Bölge halk et versin, hepsi gebersin” dedi. Tepkilere neden olan sözlerin ardından yeni bir açıklama yapan Tilbe, köpeklerin öldüren kişilerden bir farkının söylediğini.

Twitter aktifSa şekilde kullanan Yıldız Tilbe, “toplanıp kullanıma yönelik hayvan barınaklarında, hayvanseverler tarafından bakılmalıdır. Saldıran köpek parçası bir halk içinde yaşayanlar et versin hepsi gebersin, insanlamak ya nedir? Toplasınlar hayvan barınaklarına köpekleri, hayvanseverler hayvan barınaklarına, hayvanseverler görevf görevi bu işi yapan birileri olmasın, hayvanyen görevf görevine yönelik iştahtan Allah razı olsun, hayvanseverler görev görevlerine yönelik edilsin hayvanda kurtulsun insan da” dedi.

KÖPEKLERDEN NEFRET EDİYORUM

Açıklamalarıyla kısa sürede gündem olan Tilbe, paylaşımlarına şu şekilde devam etti:

“Bütün insanlar ve yaşama hakkı vardır, arabayla gezmeye hakkı yoktur, satılmayanlar. Yasalarlaştırılabilir dahayvanın da benzer şekilde kullanılmamalıdır. İnsanlara grup halinde saldıran parçalayan parçalayan köpeklerin öldüren bir insandan farkı yoktur, cezalandırılmalıdır. Başka bir saldırmak için ücretsiz kalmayacak. Bende ano kadınları kullanan kişilerden nefret etmekten nefret ediyorum.Sevmek için kullanmıyorum.”

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK