Tekel bayi cinayetine iki tutuklama

Tekel bayi cinayetine iki tutuklama

13 views
0
PAYLAŞ

Adana’da tekel bayi sahibini öldürdüğü bir yere giden biri çocuk iki kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre olay, 14 Kasım günü saat 23.00 sıralarında Çukurova ilçesi Güzelyalı Mahallesi Şehitler Bulvarı’ndaki bir tekel bayisinde meydana geldi. Hamit Koç (31), iş yerinde bulunduğu içeri sırada giren bir kişi tabancayla peş peşe ateş açtı. Başından vurulan Koç kanları içinde yere yığılırken, şüpheli ise caddede kendisini bekleyen kişinin motosikletine binip, kaçmak. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık sevk ekibi verildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Koç’un hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ve savcının yaptığı çalışmanın ardından Koç’un cansız bedeni, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili çalışmayı başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, bölgedeki ve kaçış yolundaki güvenlik kameralarını inceleyerek, şüphelinin İ.A. (16), motosikleti kullananın ise Burhan A.’nın (22) olduğunu tespit etti. Seyhan ilçesi Fevzipaşa Mahallesi’ndeki arkadaşlarının evinde gözaltına aldıkları şüpheliler, operasyonla gözaltına alındı. Emniyete götürülen İ.A., ifadesinde, “Yanında çalıştığım Ali K., amcasıyla kavga ettiğini söyledi. Sonra da tabancayı bana verdi. Ben de cinayeti işledim” dedi.

Öte yandan polis, Ali K. (25) ile Hamit K.’nın kavga ettiği sırada olay yerinde bulunan Muhammet K.’yı da (31) gözaltına aldı.

Bu bilgiler üzerine harekete geçen ekipler, Ali K.’nın Sarıçam ilçesi Büyükçıldırım Mahallesi’ndeki evinden kaçtığını tespit etti. Jandarma ekipleriyle adrese giden ekipler, zanlının pompalı tüfekle başına ateş ederek, tutuklanmaları tespit etti.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen İ.A. ile Burhan A. tutuklanırken, Muhammet K. ise adli kontrol işlemiyle serbest bırakıldı.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK