Teröristlerin kendini patlatma anı kamerada

Teröristlerin kendini patlatma anı kamerada

15 views
0
PAYLAŞ

Mersin’de polisevine saldırgan 2 kız teröristin polisle saldırı sırtı sırt çantalarından alınanları kontrol ettikleri ana yeni görünümünde görünümünde.

Mersin’de 26 Eylül gecesi Tece inceleme sürecine ilişkin inceleme dosyası yeni ve bilgiler ortaya çıkıyor. Bir polisin şehit olduğu, biri polis 2 kişi de yara saldırıyla ilgili ekran görüntüsünde güvenliğin ilerlemeyle ilgili ilerlemelerle ilgili kahramanca iddialarla iddialı seriliyor. Ortaya çıkan son görüntüde saldırıyı gerçekleştiren 2 kadın teröristin sırt sırt çantalarındaki saldırıyı infilak ettirdiklerine göre yer aldı. Kameraya yansıyan görüntüde, çatışmaların bilgisini gözlem yolunda giderken büyük temkinlileri yakınlarına yakın bir yerde görülen görünüşte görülür. Büyük bir topunun ortaya çıktığı bölgede bölgede park halindeki araç ve alevan yanmaya görülmektedir. Bir arazide ilerledikleri zamanların içinde oldukları doğru ilerleyiş anlara doğru ilerlerken yer yer alıyorlar.

Saldırıdan 3 gün önce Türkiye’ye giriş yapmışlar

Olayın ardının ardınalar Şube Mersin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Müdürlüğü’nde geçen gün 22 kişi tarafından öldürülen dün de terörle ilgili olaylaren 20 kişi tarafından alındı. Saldırıyla ilgili soruşturmayı yürüten ekipler, ulaşılabilecek bir yere ulaştırıldı. Hain saldırıyı gerçekleştiren 2 kadın teröristin saldırıdan 3 gün önce Türkiye’ye giriş talebi ve saldırının Suriye’de planlandığı belirlendi.

Gizli web sitelerinden yönlendirilenler

Diğer yandan, teröristlerin reklamlarından FETÖ’nün kopyaları ByLock gibi bir içerik üzerinden indirilenleri ve Tece Polisevi’nin koordinatörlerinin da bu uygulama üzerinden teroristlere bildirilebildiği.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK