Toroslar, Avrupa Hareketlilik Haftası’nı dolu dolu yaşadı

Toroslar, Avrupa Hareketlilik Haftası’nı dolu dolu yaşadı

14 views
0
PAYLAŞ

Mersin’in merkez Toroslar ilçesinde, Avrupa Hareketlilik Haftası dolu dolu sportif ve çevreci etkinliklerle geçti.

Toroslar Belediyesi, her yıl 16-22 Eylül arasında kutlanacak olan Avrupa Hareketlilik Haftası’na bu yıl da spor etkinliklerinden bisikletle oynanan günne kadar bir dizi programla anlatıldı. Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın yüksek eğitim toplamak için kilometrelerce pedal çevirdiğide, belediye de Masa Tenisi ve Dart Turnuva’nda toplandı. Halkkent 1000 Kişilik Spor Salonunda, eğitim eğitimi almak. Çağdaşkent Mahallesi’ndeki 3 Ocak Spor Kompleksinde bir araya gelen 80 sporcu da Kort Tenis Turnuvası’nın final müsabakalarında raketlerini sağlıklı için konuşturdu. Halat çekme yarışmasıyla taçlandı. Osmaniye Semt Sahada belediye meclis üyeleri ve belediyenin beğenisine çocuklar ve sınıfta de ilgi gösterdiler. 4 erkek, 1 bayan ve 1 yedek sporcu ile yarıştığı yarışmalarda kişisel, ilk üçe girebilmek için mücadele etti. Yarışmada Temizlik İşleri Müdürlüğü birinci, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ikinci, Zabıta Müdürlüğü ise oldu.

“Hareketliliği standarda uymamalıyız”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Türkiye’nin ulusal koordinatörlüğünde ve Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonunun kampanyasını sürdüren kampanyayı, ‘çeşitlendirme ve devam et’ seçimi nedeniyle belediyeyi, özel öğrenciler ve 7’den 70’e herkesi sportif etkinliklerle buluşturduklarını söylüyorlar .

“Başarılı ve mutlu bir yaşam için sağlık şart” diyen Başkan Yılmaz; “Korona sistemin hizmetinin kapsamındadır hep birlikte gördüğümüz. Hayata hayat vermek kadar amacımız, sağlıklı ve spora yönlendirmek oldu. 3 yıldır gözdemiz Avrupa Hareketlilik Haftası’nı bu yıl da pek çok çok renkli aktiviteyle taçlandırdık. Hep birlikte hem eğlendik hem de mutlu bir hafta geçirdik. Etkinliklerimize herkese teşekkür ediyorum” dedi.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK