Toroslar EDAŞ Mersin’i bakım ve yatırımlarıyla aydınlattı

Toroslar EDAŞ Mersin’i bakım ve yatırımlarıyla aydınlattı

13 views
0
PAYLAŞ

Öncü teknolojiler ve insan odaklı çalışma anlayışıyla hareket eden Toroslar EDAŞ, Mersin’de kısıtlı elektrik yönetimi kapsamında 2022 yılının ilk 9 yaşadığı bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini hız kesmeden sürdürdü.

Elektrik dağıtımını dijitalleşme odaklı projeler ve yatırımlar ile gerçekleştiren Toroslar EDAŞ, Mersin’de yılın ilk 9’unda yaşayan müşteri ve çözüm odaklı yaklaşım sayesinde önemli noktalar imzaladı.

Yapılananlara göre şirket, Mersin’de hizmet verdiği 11 bin 551 trafo ve 42 bin 246 kilometre şapka ömrünün sonuna kadar kış boyunca da sürdürülebilir ve atık enerjinin sağlanması amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürdü. Daha fazla bölgede bir Mersin için Akdeniz, Erdemli, Toroslar, Mezitli, Yenişehir, Tarsus, Çamlıyayla, Gülnar, Aydıncık, Silifke, Anamur, Bozyazı ve Mut’ta 7 bin 693 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren şirket ekipleri, bölge 77 pano ile 349 trafo ve 552 dağıtım merkezini de elden kurtardı. Ayrıca kentte 3 bin 507 kilometrelik hattın bakımı tamamlandı.

Şirket, endüstri odaklı dinamiklerine odaklanarak faaliyetlerini insan, çözüm ve inovasyon merkezinde sürdürmeye devam ediyor. Mersin’de hizmet verirken 1 kişiden fazla müşterisine daha iyi hizmet vermek amacıyla toplam 177 kilometrelik yeni yer altı hattı tesis eden şirket ekipleri, kentte 2 bin 313 yeni aydınlatma armatürünün montajını da tamamladı. Ayrıca yeni 153 elektrik panosu ve 58 trafo merkezi montajı da tamamlandı.

Söz konusu bakım, onarım ve yatırımı sürdürme ile Toroslar EDAŞ 2022 yılının ilk 9’unu koyduğunu başarmayı başardı.

Müşteri Odaklı Yaklaşımla 7/24 hizmet sunan şirket, toroslaredas.com.tr, Toroslar 186 Mobil Uygulaması ve 186 numaralı Müşteri Hattı’ndan tümün sorulmasına ve ulaşılmasına dinleyerek çözüm bulmaya devam edildiği belirtildi.

Enerjisa Dağıtım Şirketleri’nin Başkenti EDAŞ ve Ayedaş ile birlikte elektrik yönetimindeki 3 şirketinden biri olan Toroslar EDAŞ, 2016 – 2020 yıllarını kapsayan son tarife döneminde Türkiye’deki dağıtım şirketi arasında en çok yatırım yapan masraflardan biri oldu. Operasyonun Mersin’de bakım ve yatırım çalışmalarının süreceği belirtildi.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK