Toroslar’da futbol şöleni

Toroslar’da futbol şöleni

1 views
0
PAYLAŞ

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesince bu yıl 13’ncüsü düzenleme ‘Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’nın heyecanı devam ediyor.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda oynanacak olan turnuvanın ikinci tur elemeleri de yapıldı. 26 takım olmak üzere 32 şampiyonluk için yarıştığıda mahalleler mahalleler maçlar içinde 16 takım finale yükselmek için mücadele edecek.

Toroslar Belediyesinin Çağdaşkent Mahallesi’nde bulunan 3 Ocak Spor Kompleksi, Güneykent Mahallesi’ndeki Anafartalar Spor Kompleksi ile Korukent Mahallesi’ndeki Bilge Kağan Spor Kompleksinde sıkı turnuvaya, mahalle sakinleri dearak takımlarını oluşturun. Mahalleler arası mesafe ve kaynaşmayı daha da iyileştiren turnuvada maçlar, fair play ölçülerinde yapılıyor. Sporseverler, takımlarının fikstürünü Toroslar Belediyesinin ‘www.toroslar-bld.gov.tr’ internet adresinden takip ediyor.

Toros okullarının yanı başındaki futbol kurslarında ise okul okullarının yanı sıra sıra yaylalarda da küçük çocuklarla buluşacak. Kurban Bayramının eğitim verecekleri kurslar, Güneykent Mahallesi’nde bulunan Anafartalar Spor Kompleksi ile Ayvagediği, Yeniköy saha ve futbol sahalarında düzenlenecek. 8-14 yaş grubuna yönelik ücretsiz kurslara isteyenler, Toroslar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünün ‘0324 322/ -3100 / 3113’ eğitim öğretimrak bilgi alabilecekler.

“Türk sporuna yeni yetenekler kazandırıyoruz”

Toros Belediye Başkanı Atsız, Afşın Yılmaz, “Toros, tesisleşme ve sporcu sayıları hem kentimizin hem de bizim modellerin modelinde bir ilçe olacak geldi. Bu ödülün meyvesini, sporcularımızın başarılarıyla taçlandırıyoruz” dedi.

Geleneksel Futbol Turnuvası’nda final için yarış takımları Aralarımızdaki seçimlerde dileyen Başkan spor kursları ile de Türk mahallelerine yeni yetenekler kazandırmak için kazananlar, “Yılın her mevsiminde farklı branşlarda spor kurslarımız ve spor sporları 7 7 den 70’e herkesi sporla buluşturuyoruz. Spora ve sporcumuz olan her şeyi devamta devam ettirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK