Tufanbeyli’de doğa tutkunlarına kamp alanı yapılıyor

Tufanbeyli’de doğa tutkunlarına kamp alanı yapılıyor

4 views
0
PAYLAŞ

Adana’nın tarihi Şar Antik Kenti ve taşıma ile turizmde cazibe merkezi olmayı hedefleyen Tufanbeyli ilçesinde kamp merkezinin inşasına başladı.

Yazın döneminde özellikle yeşilin yığınları ve doğal kaynak suları ve yeşilin yığınları ile doğa tutkunlarının gözdesi olan ilçede Tufanbeyli Belediyesi doğa tutkunlarına özel kamp alanı oluşuyor. 4 mevsim doğa severleri bir araya getirecek alan bungalov evleri,

Tufanbeyli’nin Adana’nın kuzeyimizin sessiz ve sakin şehir gölkaplı tarihi ve turistik kenti karavan ve çadır kamplarının merkezi olma yolunda ilerliyor. Bungalov evlerinde içinde olacağı kamp alanı belediyenin üzerinde alanda çadır kurarak ilçede doğa turizmi hedefleniyor.

Tufanbeyli Belediye Başkanı Av. Remzi Ergü, ilçenin tarihi ve doğal güzellikleri ile turizmden hak ettiği paya sahip olmayı hedeflediklerini belirterek, “Tufanbeyli Şar yolu üzerinde yapmış olduğumuz alana Bungalov evler, çadır alanları inşa ediyoruz. Gelenlere dağ bisikleti ve hamam hizmetleri olacak. Tufanbeyli Belediyesi olarak burada turizmin yetiştirilmesi, çeşitlendirmek için çeşitli altyapı çalışmaları yapıyoruz. Sadece tarihi turları ile değil, aynı zamanda kamping ile karavan turizmi ile de Tufanbeyli gitgide ön plana çıkan bir ilçemiz. Bizler de inşallah gelecek dönemde, Şar yolunun bulunduğu yerde bulunduğumuz alanda hem karavancılarımızı, kampçılarımızı sadece Adana’dan değil, tüm Türkiye’den buraya çekmeyi barındırıyor. Tufanbeyli her alanda olduğu gibi kampingde de karavanda da cazibe merkezi olacak” diye konuştu.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK