Üniversiteli kızlara içi su dolu balon atan şahısların yargılanmasına devam edildi

Üniversiteli kızlara içi su dolu balon atan şahısların yargılanmasına devam edildi

10 views
0
PAYLAŞ

Mersin’de yolda yürüyen 3 üniversiteli kıza sosyal medyadan görülen ‘balon atma challengedan’ etkilenerek içi su dolu balon atıp kaybetmesine neden olan 2 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Mersin 1. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen davaya, tutuklu sanıklar Ahmet K. ile Bilal K. ve taraf avukatları katıldı. Duruşmada Hatice A.’ya yardım eden tanık dinlenirken, 2 sanık bir kez daha pişman olmasını dile getirdi.

Taraf avukatlarını da dinleyen mahkeme hakimi, dosyadaki eksikliklerin kaldırılması amacıyla yargılamayı ileri bir tarihe ertelerken, sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.

Olayın geçmişi

Merkez Mezitli ilçesi Yenimahalle Mahallesinde 18 Kasım 2022 tarihinde, seyir halindeki motosikletlerden kaldırımda yürüyen 3 öğrenciye doğru bir cisim fırlatarak, Hatice A.’yı yaralayan ve yerinden olay kaçan 2 şüpheli polis ekiplerinin ayrıntılı çalışması sonucu gözaltına alınmıştı. Hatice A. ise Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesindeki ameliyatın ardından taburcu edilmişti. Olayı gerçekleştiren Ahmet K. ve Bilal K, emniyetteki ifadelerinde, sosyal ortamlardaki videolardan ilham alarak iç su dolu balon fırlattıklarını belirtmişti. Ahmet K. ve Bilal K, bir iş yerinin güvenlik kameralarında da beraberindeki olayla ilgili “kasten yaralama” suçundan tutuklanmıştı.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK