Üretici kadınlar açılan stantlarda kazanıyor

Üretici kadınlar açılan stantlarda kazanıyor

8 views
0
PAYLAŞ

Bu Kültür, Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nda kent genelinde çevre açısından gelişi güzel kadın stantları projesi, bir kez Tarsus Park’a daha geniş. Tarsus Kültür 2 gün boyunca açıkta kalan 28 kadın kadını satma olanağı bulurken yine, 17-18 yinelemeyi planlayacak stantacak.

Çukurova’da vardır lezzetler arasında yer alan çörekten biberli ekmeğe, yine yöreye özgü iğne oyası işli tülbentlerden iş işlemeye göre oldukça geniş ölçüde oldukça geniş kapsamlı olan bu şehirde yeni nesiller tarafından dana imkanı veriyor.

Ev ekonomi olmak üzere desteklerini, hedeflenen umut ışığı olan yaşamtlarını destekleyebilecekleri yeni umut ışığı olan yaşamtlarını desteklemek, her kadın için ayrı bir anlam ifade ediyor.

“Evime yoksunum”

3 çocuğunu Anne Zahide Öbek, evde kendi işini bitiriyor. Evimizde üretip bu ürünleri satıyor, evime yoksunum. Çok teşekkür ediyorum. Mersin’e gidenler, açık oyuncaklar, parklarda yapıyoruz” dedi.

3 çocuk ve 6 işletme sahibi kadın kadın

El işi iğne oyalı tülbentler başta olmak üzere, daha birçok den üreterek stantlarda şeytan bir başka kadın Zülbiye Güler ise “3 çocuğum. çocuklarım evli ve 6 torunum var. Yedi biriyim üretmeyi. Evde üretiyorum; hem kendi harcılığımı çıkartıyorum hem de arkadaşlarla vakit geçiriyorum. Başkanımız Vahap Seçer’e, bize bu verebilmeyi vermek için çok takdir ediyoruz” ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK