Yalı Çapkını’nın Zerrin’i Toprak Sağlam: Kızını neden metres yapıyorsun dediler

Yalı Çapkını’nın Zerrin’i Toprak Sağlam: Kızını neden metres yapıyorsun dediler

3 views
0
PAYLAŞ

NTV ekranlarında hafta için her gün yayınlanan, yapımcılığını BBO Yapım’ın yayınladığı, Ceyda Düvenci’nin önerileri Bambaşka Sohbetler’in konuğu, oyuncu Toprak Sağlam oldu. Ekranların en çok izlenen yapımlarından Yalı Çapkını’nda Zerrin rolüyle ekranı gelen Toprak Sağlam, önümüzdeki günlerde gerçekleşeceği sahne heyecanın ve Yalı Çapkını’ndaki rol Ceyda Düvenci’ye anlattı.

Pelin’in hikayesi Seyran olmadan önce olmuştu
Zerrin arifesi düşen yıldırım gibi

Toprak Sağlam: “Yalı Çapkını gözyaşı damgasını vurmuş bir iş. Zerrin, kızının iyi olması için her şeyi yapan ve ona verilen sözlerin yayılmasını sağlamaya çalışıyor aslında. Herkes ilk başta ‘kızını neden evli biri yamamaya çalışıyorsun, metreler yapıyorsun” dedi. Oysa onun hikayesi Seyran onun evine girmeden önce başlamıştı. Zaten vardı, ona sözler verildi. Kızının karakterini, onurunu, yaşam biçimini korumak için Londra’dan Türkiye’ye geliyor, böyle ‘akşam düşen yıldırım’ gibi aileye girdi Zerrin. Bir kadın olarak Zerrin’i haklı olarak çalışan yerler de var, hassas yargı yerleri de var. Dişli, ne arasından çok iyi bilen, gerçekten ailenin söz konusu olunca gözü hiçbir şeyi görmeyen kadınlar vardır, öyle bir kadın Zerrin, o yüzden çok sevdim”

boşluk

ŞAHNEYE HAZIRLANIYOR
Toprak Sağlam, gelecek kıştan itibaren sahnede sahneleri da ilk kez Bambaşka Sohbetler’de açıkladı. Şimdilerde orkestra kurma çalışmalarında olan Sağlam, “beni takip eden çok insan var, bir arada bir araya gelmek ve şarkı söylemeyi hayal ediyorum, sesimi soluğumu paylaşmak istiyorum insanlar” dedi. Sağlam, NTV ekranlarında ilk kez Kırılsın Ellerim şarkısını da seslendi.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK