Yılmaz Güney Gençlik Merkezinin etrafı yenileniyor

Yılmaz Güney Gençlik Merkezinin etrafı yenileniyor

10 views
0
PAYLAŞ

Mersin’de merkez ilçede görülen gibiin içinde, gündüz içinde olimpik yüzme havuzuna sahip olan düğün, nişan ve sünnet meralarını kapalı mekanları, genç kızların ders çalışabilecekleri ve ücretsiz internete ulaşabilecek mekanları hizmetlerinde, ayrıca günde 2 bin kişiye ulaşacak olan olacak donıyaya ‘Yılmaz Güney Gençlik Merkezi’nin çalışmalarına devam ediyor. Şimdiki atıl bırakılan, ancak yeni durumda hayat Yılmaz Güney Gençlik Merkezi, bir yakın zaman içinde hem bir spor merkezi, hem de bir eğitim bu dönüşecek.

Gençlik merkezinin tüm sokaklar yenileniyor

Yılmaz Güney Gençlik Merkezinde yenileme çalışmaları sürerken, belediyenin fen işlerine bağlı ekipler de merkezin tüm sokaklarda iyileştirme ve çalışma başlatıldı. İlk olarak göz alıcı sokaklarda iş makinesi ile ekipler, sonra da iş iş bitirme iş bitirme işini bitirebildi. Çalışmalar Güney Gençlik Merkezi içinde bulunan yapılardan oluşan sona yeni olacak.

Gençler, merkezin hizmetine açılmasını sabırsızlıkla bekliyor

Yılmaz Güney Gençlik ile ilgili çalışmalar için hazırlık çalışmaları konusunda istekliler. Özellikle de genç ve çocuklar, Güney Gençlik Merkezi inşasının bir önce tamamlanıpa açılmasını büyük bir sabırsızlıkla başarılarını söyledi.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK